ABB
AgriBeton Broers

Silowanden

Voor zeer veelzijdige opslag in met name de agrarische sector van bijvoorbeeld: Graskuil, bieten, mais, aardappelen en mest levert AgriBeton Broers silowanden en betonplaten om complete sleufsilo's te plaatsen. De silowanden worden in de hoogste beton kwaliteit klasse gemaakt waarbij sterkte en duurzaamheid voorop staat.

Sleufsilo met silowanden en betonplaten

Sleufsilo met silowanden en betonplaten
Klik op gewenste type/hoogte voor detailpagina

Silowanden 100 cm hoogte 400 cm lengte

Silowanden 125 cm hoogte 400 cm lengte

Silowanden 150 cm hoogte 400 cm lengte

Silowanden 200 cm hoogte 400 cm lengte

Silowanden 250 cm hoogte 250 cm lengte


Silowand bij graskuilen
Silowanden zijn de ideale opsluiting bij graskuilen, in combinatie met onze betonplaten kan in zeer korte tijd een complete sleufsilo geplaatst worden. Doordat onze silowanden tegen de hoogste zuurtegraad bestand zijn bent u verzekerd van een duurzame oplossing. AgriBeton Broers Silowanden worden vervaardigt van XA3 beton.
De graskuil wordt afgedekt met plastic, waarop autobanden of grond wordt aangebracht. Door de werking van bacteriën daalt de PH in de kuil en zorgt zo voor een goede conservering. De kuil mag niet te warm worden, omdat anders de boterzuur bacteriën de overhand krijgen en het gras verrot. Het kuilgras ruikt dan naar boterzuur. Om dit te voorkomen wordt de kuil met een tractor of laadschop stevig aangereden en direct daarna afgedekt. De graskuil mag niet te breed zijn, omdat anders bij het voeren de voersnelheid te laag is en aan het opengemaakte eind door bacteriewerking te veel opwarmt.(Bron; Wikipedia)