ABB
AgriBeton Broers

Keerwanden transport en plaatsen

Keerwanden op erf gelost

Keerwanden gelost op erf

Keerwanden transport

Keerwanden worden met een 16 m¹ stenen wagen geleverd. Laden en lossen geschied met een stenenklem.

Wij leveren keerwanden door geheel Nederland en maken voor gebruik van een aantal transporteurs welke combinatie transporten verzorgen met name in bestratingen.

Het grote voordeel van deze externe transporteurs zijn de kosten, als u enkel een aantal keerwanden geleverd wenst te hebben kan dit en zal de transportprijs beperkt blijven.

Als u een keerwanden offerte aanvraagt verzoeken wij u een postcode of afleverlocatie door te geven, aan de hand van onze transporttabel word dan berekend middels het totaal gewicht en de afstand vanaf onze productie wat uw transporttarief word.

Op de vrachtwagens kunnen standaard rond de 31 ton aan gewicht vervoerd worden, indien volle vrachten geleverd worden word een korting van 10% op vrachttarief toegepast.

Met onze standaard vrachtwagens kunnen keerwanden tot ongeveer 2.700 kg geleverd worden, dit heeft te maken met de capaciteit van de kraan welke de wanden laad en lost op locatie. Indien zwaardere keerwanden vervoerd dienen te worden wijken wij uit naar een vrachtwagen die is uitgerust met een zware kraan welke tot maximaal 5.500 kg kan laden en lossen. Bij vervoer met een zware kraan, welke een hoger eigen gewicht heeft, kan minder totaal gewicht vervoerd worden. Hiervoor zal een toeslag aan u doorberekend worden.

Keerwanden plaatsen vanaf de vrachtwagen.

Betonnen keerwanden plaatsen vanaf de vrachtwagen

Indien onze vrachtwagens middels voldoende verharde ondergrond bij de locatie kan komen zullen de keerwanden direct voor u, indien gewenst, vanaf de vrachtwagen geplaatst worden.

Keerwanden plaatsen vanaf de vrachtwagen is inclusief met een maximum van 30 minuten per vracht. Hiervoor is het van belang dat de ondergrond goed is voorbereid zodat bij het plaatsen geen onnodige wachttijden optreden, bij onvoldoende voorbereiding en onnodige wachttijden zullen wachturen op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden.

Houd u er rekening mee dat de lengte van de kraan op de vrachtwagens beperkt is tot ongeveer 2 m¹, indien iets meer afstand vereist is kan er voor gekozen worden een zware kraan te nemen welke een langere arm heeft tot nog maximaal 3,5 m¹ en afhankelijk van gewicht keerwand zodat de keerwand plaatsen toch mogelijk word vanaf de vrachtwagen.

Wanneer keerwanden plaatsen vanaf de vrachtwagen niet kan
Keerwanden van 250 en 300 cm hoogte zijn een uitzondering, deze kunnen door ons gelost worden maar zullen door u als afnemer geplaatst dienen te worden, deze wanden worden liggend vervoerd en zullen middels een kogelkop anker hijsset(knobbelhaken) en kettingen gekanteld en geplaatst dienen te worden. Tevens kunnen keerwanden uiteraard niet geplaatst worden vanaf de vrachtwagen als de locatie niet bereikbaar is

Keerwand plaatsen middels hijs set voor kogelkopankers

Kogelkop anker hijsset

Indien u er voor kiest de wanden zelf te plaatsen kunt u dit doen met een kogelkop anker hijsset bestaande uit twee stuks van afbeelding hiernaast, en kettingen. De wanden zijn standaard voorzien van 1.5-2.5 ton's kogelkop ankers.

Bent u niet in het bezit van een keerwanden kogelkop anker hijs set dan kan deze bij ons besteld worden en geld onderstaande;

Meerprijs verkoop set leghaken t.b.v. kogelkopankers 1.5-2.5 ton gecertificeerd: € 100,- (incl. postverzending) 

Heeft u nog vragen kunt u ons altijd mailen of bellen, wij streven naar een passende oplossing voor levering van al onze keerwanden.


Klik hier voor alle keerwanden

Info pagina's keerwanden;

Keerwanden opslagvakken  Keerwanden mestplaats

Keerwanden bij trappen  Keerwanden bij een talud 

Keerwanden als kadewand 

Keerwanden verkeersklassen 

Keerwanden transport en plaatsen