ABB
AgriBeton Broers

Keerwanden Tuinverhoging

    

Keerwanden als tuinverhoging

Voor al uw tuinverhogingen kunt u bij ABB AgriBeton Broers de ideale keerwand geleverd krijgen tegen de laagste tarieven.

Dagelijks leveren wij op locatie keerwanden voor hoveniers, grondverzetsbedrijven, stratenmakers of de particulier. Door onze zeer grote voorraad is het mogelijk om binnen 5 werkdagen door geheel Nederland de juiste keerwanden af te leveren. Een betonnen keerwand word geleverd in hoogtes van 30 cm tot wel 300 cm.

Standaard zijn ABB Keerwanden voorzien van van kogelkopankers. Een kogelkopanker hijsset maken het plaatsen een stuk eenvoudiger en het word door ons aangeraden deze te gebruiken.

Mochten locaties / projecten middels verhard terrein voor onze vrachtwagens bereikbaar zijn zullen wij direct vanaf de vrachtwagen de keerwanden voor u plaatsen. Hiervoor is het van belang dat de ondergrond goed is voorbereid en er voor onze chauffeurs geen onnodige wachttijden optreden. Tevens verzoeken wij voor het plaatsen van de keerwanden vanaf onze vrachtwagens dat er een uitvoerder aanwezig is om aanwijzingen te geven.  

Voor elke hoogte maat keerwand zijn er passende hoekstukken leverbaar, deze keerwand hoekstukken sluiten naadloos aan en kunnen middels kunststof koppellatten volledig grond dicht gemaakt worden.

 

Keerwanden als tuinafscheiding

Naast tuinverhoging kan een keerwand uiteraard ook dienst doen als erf- of tuinafscheiding, zie afbeelding hiernaast.

Naast keerwanden kunt u bij ABB ook gebruik maken van Megablokken en Nature blokken om uw hoogteverschil in tuinen op te vangen.          

 

Keerwanden zwem vijver

Met ABB Keerwanden kunnen binnen zeer korte tijd vijvers of zwemvijvers geplaatst worden.

Informeer naar de vele mogelijkheden.                  

Staat u op het punt een offerte op te vragen kijkt u dan ook eens naar onze pagina's bestrating en sierbestrating. ABB AgriBeton Broers is volledig dealer van meerdere fabrikanten waaronder Excluton en wij leveren bestrating tegen de scherpste prijzen zodat u ook als hovenier of stratenmaker een volledig compleet pakket bij ons kunt afnemen.


Naar alle typen, maten en prijzen keerwanden!


Info pagina's keerwanden;

Keerwanden opslagvakken  Keerwanden mestplaats

Keerwanden bij trappen  Keerwanden bij een talud 

Keerwanden als kadewand 

Keerwanden verkeersklassen 

Keerwanden transport en plaatsen