ABB
AgriBeton Broers

Keerwanden bij een talud

Keerwanden diverse hoogten langs een talud

Als u te maken heeft met bijvoorbeeld een schuin op- of aflopende inrit ook wel talud genoemd dan zou voor het plaatsen van betonnen keerwanden op het hoogste stuk zeer veel grond verzet plaatsvinden terwijl dit niet echt nodig hoeft te zijn.

Alle keerwanden tot en met 200 cm hoog hebben bij AgriBeton Broers dezelfde dikte op de kop namelijk 8 cm. Hierdoor kunnen zeer eenvoudig keerwanden met verschillende hoogten naast een talud geplaatst worden. U plaatst de keerwanden van verschillende hoogte dan trapsgewijs op een verdicht zandbed zodat de bovenkant gelijk blijft. Zo hoeft u het talud niet tot het laagste stuk af te graven, dit scheelt u een hoop grondverzet. 


Keerwanden schuin aflopend langs een talud

Er is ook de mogelijkheid de betonnen keerwanden schuin af te laten lopen. Er word voor de mal dan een steun op maat gemaakt en de wapening aangepast, daarna zal de gestorte keerwand een mooie schuin aflopende wand hebben. Houd er wel rekening mee dat dit een vrij kostbare methode is en een dergelijke pas gemaakte keerwand een levert van meerder weken tijd in beslag neemt.


Informeer naar de mogelijkheden voor betonnen keerwanden langs een talud.


Info pagina's keerwanden;

Keerwanden tuinverhoging

Keerwanden opslagvakken

Keerwanden mestopslag

Keerwanden bij trappen

Keerwanden als kadewand

Keerwanden verkeersklassen

Keerwanden transport en plaatsen