ABB
AgriBeton Broers

Megablokken

Megablokken ook wel megablock of legioblok genoemd zijn de betonnen stapelblokken bij uitstek. 

Door het lego systeem zijn deze blokken in allerlei soorten opstellingen te stapelen en hebben een eindeloze toepassing.

Van opslag tot scheidingswand in allerlei hoogtes en lengtes uitvoerbaar.
Maak op onderstaande uw keuze uit 80 of 40 cm brede blokken;

Megablokken 80 cm breed


Megablokken 40 cm breed


AgriBeton Broers levert vanuit grote voorraden de juiste kwaliteit betonnen stapelblokken / megablokken / megablock /  ook wel legioblokken genoemd.  De megablokken / megablock worden op 3 locaties verdeeld over Nederland geproduceerd. Hierdoor is de transportafstand altijd gering en kunnen de blokken voor de scherpste prijzen geleverd worden.

Het ontwerp en de maatvoering zijn gebaseerd op het wereldberoemde Lego speelgoed. Dit maakt het bouwen van scheidingswanden dan ook kinderlijk eenvoudig! Alle basisvormen van het Lego speelgoed zijn dan ook terug te vinden in het Megablok assortiment, alle blokken zijn verkrijgbaar met en zonder noppen.

De AgriBeton Megablokken  worden direct vanaf de vrachtauto in het werk geplaatst op locatie. Door het ontwerp zijn de Megablokken eenvoudig te verplaatsen, verwijderen en uit te breiden. Dus direct klaar en flexibel!

AgriBeton laat indien nodig 1000 stuks Megablokken per dag op onze drie locaties produceren, hierdoor zijn voorraad en levertijden bij ons dus geen probleem!

De toepassingen zijn bijna te veel om op te noemen. Zelfs tijdelijke gebouwen en schietbunkers voor defensie worden neergezet met de Megablokken. De meest voorkomende toepassingen zijn:

Scheidingswanden
Keerwanden
Opslagboxen
Geluidswanden
Industriehallen
Zoutopslag
Brandwerende wanden