ABB
AgriBeton Broers

Details Silowand 250x250x130/14/30 cm

Artikel: SKE250

Prijs betonnen silowand 250 cm hoog en 250 cm lang € 795,-/stuks 

prijs is geldig bij afname minimaal 5 Silowanden
transporttarieven bepaald op afstand en gewicht
meerprijs plaatsen op locatie op aanvraag
passtukken op aanvraag 
hoekoplossing op aanvraag

Specificaties silowand 250 cm hoog en 250 cm lang

Lengte 250 cm
Gewicht 3.740 kg
Enkelkerend - Talud 30° 
Bovenbelasting = 5 kN/m 2
Enkelkerend 18kN/m³
Belastingen volgens NEN Normen
Betonconstructie volgens Eurocode 2
Gevolgklasse CC2 
Ontwerp levensduur klasse 4 (50 jaar)
Betonsterkteklasse C50 / 60
Milieuklasse XA3
Betondekking 25 mm
Betonstaalkwaliteit B500A
Hoogte tolerantie +/-5mm
Afwerking beide zijden glad
Kleur lichtgrijs
Hijsvoorziening geen De hoogste silowand in ons assortiment heeft slechts een lengte van 250 cm zodat ook deze wand nog redelijk te vervoeren is. Bij silowanden benoemen wij de effectieve hoogte, in dit geval 250 cm terwijl de werkelijke hoogte inclusief voet 264 cm bedraagt. De voetdikte van 14 cm sluit perfect aan bij de meest toegepaste betonplaten. Deze 200 cm hoge silowand heeft een afgeronde kop zodat het eventueel spannen van een dekzeil geen probleem oplevert.

Silowanden ook wel silokeerwanden genoemd zijn voor veel toepassingen geschikt. De meest voorkomende toepassingen zijn voor graskuilen, maïskuilen, bietenopslag, maar ook als toepassing bij mestplaatsen en zand- en grindopslag zijn silowanden uitermate geschikt.

De silowand met hoogte 200 cm heeft een gewicht van 3.740 kg. Deze silowanden worden standaard in lengtes van 250 cm gemaakt, eventueel kunnen paswanden met andere lengtes gemaakt worden op aanvraag. Voor het plaatsen van een silo met een achterwand kunnen voet sparingen in wanden aangebracht worden zodat er een hoekoplossing middels over elkaar schuiven van wanden gecreëerd kan worden. U kunt bij AgriBeton Broers direct tegen de scherpste prijzen van Nederland uw betonplaten laten leveren, deze worden op verzoek tegen een geringe meerprijs direct vanaf de vrachtwagen geplaatst, informeer naar de mogelijkheden.